Takläggning och mycket mer

De tjänster vi erbjuder inkluderar bland mycket annat de nedan.

img

Takläggning

Är det dags att byta ut ditt gamla tak mot ett nytt? Då behöver du bara kontakta oss så kommer våra skickliga takläggare att hjälpa dig med detta. Vi kan se till att du får ett nytt tak som inte bara är snyggt utan också hållbart och slitstarkt. Vi hjälper dig oavsett vilken typ av material du vill ha samt vilken form ditt tak har.

img

Takreparation

Du kanske inte behöver lägga ett nytt tak, utan det är så att det bara är en del av det som behöver repareras? Också det är i så fall något som våra takläggare mer än gärna hjälper dig med. Vi ser till så att ditt tak kan hålla dig och din familj varma och torra igen.

img

Elinstallationer

Som tidigare nämnt är vi ett mångsidigt byggföretag. Det visar sig bland annat i det faktum att vi inte bara kan förse dig med takläggare, utan även med elektriker. Dessa kan till exempel hjälpa dig med olika typer av elinstallationer.

img

Montering av ventilationskanaler

Även montering av ventilationskanaler är något som vi finns här för att hjälpa dig med. Med vår hjälp kan du se till att luften i din fastighet är hälsosam och att temperaturen är behaglig.