Mångsidiga takläggare

För oss spelar det inte någon roll vilken typ av tak du vill ha, alltså vilket material som ska användas när vi lägger det. Våra takläggare kan ge dig den hjälp du behöver vad för material det än handlar om. Oavsett om det rör sig om ett plåttak, papptak, tegeltak, ett tak med betongpannor, shingeltak eller vad för sorts material det än gäller finns våra takläggare här för att hjälpa dig.

Inte nog med att våra takläggare kan hjälpa dig med tak i flera olika material, vi kan också hjälpa dig oavsett vilken takform det handlar om. Det kan till exempel röra sig om sadeltak, vilket är den vanligaste typen av tak här i Sverige, men även om mansard tak, halvvalmat tak, helvalmat tak eller pulpettak. Oss kan du alltid lita på oavsett vilket material och vilken form du vill ha på ditt tak!

Vi erbjuder rådgivning

Är du till exempel osäker på vilken typ av material du ska satsa på? Behöver du rådgivning? I så fall är också detta något som våra takläggare kan förse dig med. Självklart är det alltid du som kund som har det sista ordet eftersom det är ditt tak det handlar om, men eftersom vi är experter på takläggning kommer vi mer än gärna med tips och råd om du vill ha det. Tillsammans med dig kommer vi se till att komma fram till den bästa lösningen för dig, din bostad och ditt tak!

Vi är baserade i Enskededalen

Vi är ett företag som är baserat i Enskededalen, Stockholm. Våra takläggare erbjuder dock sina tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsregionen. Du behöver alltså inte bo eller verka i närheten av just Enskededalen för att kunna anlita oss, utan vi kan hjälpa dig var i Stockholmsområdet du än befinner dig någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify